Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Muslim Shop

Nëse do ta shohësh dynjanë pas vdekjes sate, shikoje atë pas vdekjes së dikujt tjetër.
Nëse e mediton se si të dashurit i harrojnë të dashurit e tyre të vdekur, atëherë do të jesh i bindur se më të dashurit e tu, do të të harrojnë pas vdekjes sate, do t’i preokupojë dynjaja nga rikujtimi yt.
Prandaj, bëje jetën tënde të jetë e tëra për Allahun. Ai është i Vetmi, i Cili nuk harron. Përmirësoji raportet e tua me Allahun, se Allahu është i Vetmi që nuk të harron, kur të tjerët të harrojnë dhe të lënë të vetëm.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu