Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Pyetje & Përgjëgjje

A është gjynah mbytja e buburrecave?

Muslim Shop

Pyetje:
Selamun alejkum! Unë dua ta di se a lejohet t’i mbytësh milingonat që të futen
në shtëpi sepse lexova diku që mbytja e buburrecave është gjynah pasi që ata
e adhurojnë Allahun. Çfarë mund të më thoni për këtë gjë?
Allahu ju shpërbleftë me të mira!

Përgjigje:
Ve alejkum selam!Po, lejohet të mbyten milingonat, mushkonjat, mizat, buburrecat, kacabunjtë si dhe insektet  e tjera të ngjashme që njeriut i shkaktojnë dëme. I dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, lejoi të vriten minjtë, akrepat, etj., qofshin edhe në Qabe. Nuk lejohet të digjen me zjarr, por lejohet të mbyten me çfarëdo mënyre tjetër. Allahu e di më së miri!

Prof.Muhamed Dërmaku

pertymoter.net

Të ngjajshme

A e kam obligim martesën?

Kushtrim Guraj

A është haram që ta studioj filozofinë?

Kushtrim Guraj

Pse po shoh ëndrra erotike

Kushtrim Guraj

Cila është dispozita e të folurit për dore gruasë së huaj e cila është e shtyer në moshë(plakë)?

Kushtrim Guraj

Një vëlla punon me mosbesimtarët, çfarë e këshilloni vëllaun në lidhje me këtë?

Kushtrim Guraj

A lejohet që muslimani të betohet në diçka tjetër jashta Allahut ,- azze vexhel!?

Kushtrim Guraj

Qëndrimi i Islamit ndaj hakmarrjes

Kushtrim Guraj

A lejohet mbyllja e syve në namaz?

Kushtrim Guraj

A LEJOHET KRYERJA E UMRES NGA GRUAJA PËR BURRIN E SAJ TË VDEKUR!

Kushtrim Guraj