Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Muslim Shop

Kur të të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të mbyllet çdo rrugë dhe të të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të dobësohet fuqia e nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të thahet loti dhe të të ngurtësohet zemra dhe memoria të të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të largohet dashuria dhe të të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut.
Përmende Atë që edhe Ai të të përmendë.
Allahu thotë: “Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime)…” ( El-Bekare: 152)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SHTATË KURORAT

Irfan Jahiu

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu