Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
auto lider
Hoxhallaret

Hoxhë Adnan Pallqa

Muslim Shop

Une jam Adnan Pallqa, jam lindur me 24.05.1978 ne Rahovec, shkollen fillore e kam perfunduar ne Rahovec. Medresene e mesme Alauddin ne Prishtine 1992-1996. Vitin shkollor 1996-1997 kam perfunduar kursin e gjuhes turke ne Istanbull. Vitin shkollor 1997-1998 kam perfunduar institutin e gjuhes arabe ne Tripoli te Libise. Vitin shkollor 1997-1998 kam perfunduar institutin e gjuhes arabe ne Universitetin e Mbretit Saud ne Rijad te Arabise Saudite. Gjate viteve 1998-2003 kam perfunduar Fakultetin e Hadithit ne Universitetin Islamik ne Medine Munevere, ne Arabine Saudite.
Nga shtatori i vitit 2003 punoj imam ne xhamine Kadiri ne Rahovec. Jma i martuar dhe kam dy femije.

 

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj