Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

BËHU ME ALLAHUN

Muslim Shop

Gjatë jetës do ta kuptosh se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafaqohesh.
Do të ketë nga ata që do të të duan.
Do të ketë nga ata që do të të mësojnë.
Do të ketë nga ata që do të përfitojnë nga ti.
Do të ketë nga ata që do të të shërbejnë.
Do të ketë nga ata që do të të urrejnë.
Do të ketë nga ata që do të ta kenë zili.
Do të ketë nga ata që do të bëhen mësim për ty.
Mirëpo, ti bëhu me Allahun gjithmonë dhe mos u mërzit, se Ai do të jetë me ty.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj