Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Vip Well
Mirësjellja - Edukata fetare

ÇDO GJË KA BUKURI

Muslim Shop

Bukuria e zemrës është në frikën nga Allahu.
Bukuria e mendjes është në dituri.
Bukuria e shpirtit është në falënderim.
Bukuria e gjuhës është në heshtje.
Bukuria e fytyrës është në adhurim.
Bukuria e zemrës është në lënien e zilisë.
Bukuria e fshehtësisë është në durim.
Bukuria e shërbimit është në sjellje.
Bukuria e të folurit është në sinqeritet.
Bukuria e trupit është në modesti.
Bukuria e gjithë kësaj është në suksesin nga Allahu.
Allahu na furnizoftë me bukurinë e jashtme dhe të brendshme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj