Rtv Pendimi
Vip Well
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

DEFINICIONI I KOHËS

Muslim Shop

E ngadalshme, kur pret.
E shpejtë, kur frikësohesh.
E gjatë, kur je i pikëlluar.
E shkurtër, kur gëzohesh.
Nuk mbaron, kur ke dhimbje.
Nuk e ndien atë, kur je i lumtur.
Vrasëse, kur je në gjendje vetmie.
Ndalet, kur dashuron.
“Kohën” nuk e përcaktojnë akrepat e orës, po ajo ndryshon sipas të rrahurave të zemrës sate dhe gjendjes shpirtërore.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj