Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Të ndryshme

DERI SA NUK PAJTOHEMI TË GJITHË  SKA BEREQET

Muslim Shop

Një hoxh shkon në një fshat për t’u bë imam.
Mirpo xhemati i thonë hoxhë:ne duam një hoxhë qe kur të duam ne të na bjen shi,ai te bën lutje dhe shiu menjëherë të bjen .Hoxha tha,unë nuk mund të garantoj një gjë të tillë dhe u largua.
Shkoj një tjetër hoxhë,por e njejta ndodhi edhe me te.
Kur shkonë i treti,ai e pranon kushtin,xhemati sa u gëzuan po aq edhe u habitën,si dotë mund të ndodh një gjë e tille? të xhumanë e parë sa e kryenë namazin,kryetari i xhamisë iu drejtua hoxhës:Imam efendi :
Sod duhet të bësh dua që të bjen shi,ska problem tha hoxha,vetëm për t’u pranua lutja ime, ju së pari duhet të pajtoheni të gjithë që të bjen shi.
Ngrihet njëri,thotë:jo sod hoxhë,se un vec sa e kam kositur livadhin,hoxha tha pra linje për xhumanë tjeter.
Erdhi xhumaja tjetër,kryetari tha hoxh:sod duhet të bësh dua për shi,po po tha hoxha,vetëm pyeti katundin a jane dakord të gjithë? së shpejti u ngrit njëri dhe tha:jo sod hoxhë,ngase më ka mbet një grurë për pak pa korrë.Kështu që as nji xhuma ata nuk u pajtuan të gjithë.
Kështu pra kur nuk pajtohemi mes vete të mos presim bereqetë.
O Zot,na bashko dhe na pajto mes veti, ja Rabbel aleminë.

Hoxhë Zekerija Bajrami

Të ngjajshme

Pija që vlen sa puna jote

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit – 59 Pjesë (Downloand)

Kushtrim Guraj

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj