Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Probleme shpirtërore & shoqërore

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Muslim Shop

Lotët e mëdhenj, e ata janë lotët e fitores.

Lotët e pastër, e ata janë lotët e fëmijëve.

Lotët prekës, e ata janë lotët e pendimit.

Lotët e butë,  e ata janë lotët e gruas.

Lotët e bukur, e ata janë lotët e besnikërisë.

Lotët e mërzitshëm, e ata janë lotët e ngushëllimit.

Lotët e lumtur, e ata janë lotët e suksesit.

Lotët e ngurtë, e ata janë lotët e dhembjes.

Lotët e shprehjes, e ata janë lotët e keqardhjes.

Lotët mashtrues, e ata janë lotët e krokodilit.

Dhe loti më i mirë është ai që del nga syri, që qan nga frika e Allahut.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Kushtrim Guraj

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Kushtrim Guraj