Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Probleme shpirtërore & shoqërore

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Muslim Shop

Të vizatosh buzëqeshje në fytyrën e të mjerit.
T’u dalësh në krah shokëve çdoherë kur kanë nevojë për ty.
T’ia përkëdhelësh kokën jetimit.
T’i zbatosh premtimet dhe t’i ruash fshehtësitë.
T’i pranosh arsyetimet e shokëve për gabimet dhe të metat e tyre.
T’ia puthësh dorën nënës për çdo ditë dhe ta bësh që ta ndiejë dashurinë tënde të pavdekur ndaj saj.
Të dëgjosh me kujdes një fëmijë që të flet, edhe nëse të rrëfen gjëra që nuk të interesojnë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

SHTATË KURORAT

Irfan Jahiu

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu