Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Shkenca dhe teknologjia

Facebook Messenger sjell opsionin e fshirjes së mesazheve, pas dërgimit të tyre

Muslim Shop

Përdoruesit e Facebook Messenger duhet të shohin një opsion të ri në ditët e ardhshme kur zgjedhin të fshijnë mesazhet e tyre në grupe apo mesazhe. “Hiq për të gjithë” do të jetë në dispozicion për 10 minuta pasi të keni dërguar një mesazh dhe do ta bëni atë në mënyrë që të jetë e padukshme për pjesëmarrësit e tjerë në bisedë.

Për referencë, Google Gmail ofron një opsion të ngjashëm “unsend”, por vetëm për pak sekonda pas dërgimit të email-it.

Opsioni i tanishëm i fshirjes, që do të ri-titullohet si “Remove for you”, do të jetë ende në dispozicion për çdo mesazh në çdo bisedë. Përdoruesit e tjerë do të jenë ende në gjendje ta shohin mesazhin nëse ata vetë nuk kanë zgjedhur ta heqin atë nga të dhënat e tyre.

CNET raporton se testimi është bërë në Poloni, Bolivi, Kolumbi dhe Lituani, mes tregjeve të tjera. /Telegrafi/

Të ngjajshme

Rrjetet sociale nxisin depresion tek të rinjtë

Kushtrim Guraj

Google sjell dizajnin e ri për Play Store

Kushtrim Guraj

A është tkurrur mali më i lartë në botë?

Kushtrim Guraj

Stamboll, hapet qendra teknologjike e Microsoft-it

Kushtrim Guraj

Çka pas Ramazanit?

Kushtrim Guraj

Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë

Kushtrim Guraj

Zyrtare: OnePlus lajmëron datat dhe kohën e lansimit të OnePlus 7

Kushtrim Guraj

Alibaba shpërndan postën me anë të “njohjes së fytyrës”

Kushtrim Guraj

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Kushtrim Guraj