Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Hoxhallaret

Hoxhë:Florim Mellova

Muslim Shop

Hoxhë Florim Mellova Florim Ali Mellova ka lindur me 17.04.1984 në fshatin Lajçiq të komuneës Dardanë (ish Kamenicë) shkollën fillore “Kadri Zeka” e kreu në fshatin Desivojcë, një vit e kreu në gjimnazin “Zenel Hajdini” Gjilan. Pastaj e regjistroj dhe e përfundoi shkollën e mesme të medreses “Alaud-din” paralelja e ndarë në Gjilan.
Dhe njëkohësisht është edhe student në UP në fakultetin e Filologjisë, dega Gjakovë drejtimi “Gjuhë dhe letërsi shqipe”. Me detyrën e imamit ka filluar qysh herët:
Imam në fshatin Kishnapole komuna e Gjilanit nga viti 2004 deri 2006,
Imam në fshatin Poliqkë Komuna e Kamenicës në vitin 2007,
Imam për disa muaj në lagjën “Bregu i Diellit” në Prishtinë,
Imam për 7 muaj në xhamin “Ebu Hanife” në lagjën Koloni, komuna e Gjakovës,
Imam për 1 muaj në xhamin “Meke Mukerreme” në lagjën “Sefë 2” në komunën e Gjakovës,Me datën 17 Prill 2008 emërohët imam i rregullt në xhamin e Hadumit- Gjakove, ku këtë detyrë e kryen edhe aktualisht.
Gjuhet e huaja: Gj.arabe, turke nga pak angleze dhe serbo-kroate.  Hobi: Njohurite enciklopedike, matematiken, futbollin, pingpongun etj. Gjuhën arabe e ka mësuar në Institutin “Ebu Nur” në Damask të Sirisë, pastaj është kthyer dhe e ka përfunduar Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë, është hafiz i Kur’anit nga viti 2008, poashtu ka qenë  profesor në Medresen e Madhe të hafizave në Gjakovë, është duke i vazhduar studimet për master në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Edukimit, drejtimi “Mësimdhënie dhe Korrikula”
Florimi aktualisht jeton dhe vepron në Gjakovë është i martuar dhe ka dy djem: Omarin dhe Enesin.

Vlen të ceket se edhe gruaja e Hoxhë Florim Mellova është e shkolluar dhe ka të përfunduar shkollën e mesme të medreses “Alaud-din” Paralelja e femrave në Prishtinë, si dhe ka përfunduar Fakultetin e Studimeve Islame poashtu në Prishtinë.
Nr i tel: 044 786 679 dhe 045 270 863  049 878 190
email: florimmellova@hotmail.com

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj