Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Shkenca dhe teknologjia

Google bën gati versionin e ri të aplikacionit për navigim

Muslim Shop

Google deri tash ka ofruar harta dhe pamje të rrugëve, por kompania më në fund ka vendosur të bëjë një kombinim të të dyjave.

Duke naviguar me versionin e ri të “Google Maps”, njerëzit mund të marrin detaje shtesë përmes platformës.

Google thotë se është duke e testuar opsionin e ri, për të cilin ka shtuar se i duhet akoma kohë para lansimit.

Aplikacioni funksionon thjeshtë. Google dëshiron fillimisht që përdoruesit të njohin ambientin përreth duke kthyer kamerën drejt objekteve, ndërtesave e rrugëve, e më pas që të ndiqni shigjetat drejt cakut.

Ky aplikacion përmes “Augmented Reality” mendohet se do të ndihmojë më shumë përdoruesit për të gjetur më lehtë lokacione të caktuara.

Të ngjajshme

Rrjetet sociale nxisin depresion tek të rinjtë

Kushtrim Guraj

Google sjell dizajnin e ri për Play Store

Kushtrim Guraj

A është tkurrur mali më i lartë në botë?

Kushtrim Guraj

Stamboll, hapet qendra teknologjike e Microsoft-it

Kushtrim Guraj

Çka pas Ramazanit?

Kushtrim Guraj

Shitja globale e telefonave për Huawei është më e lartë se ndonjëherë më parë

Kushtrim Guraj

Zyrtare: OnePlus lajmëron datat dhe kohën e lansimit të OnePlus 7

Kushtrim Guraj

Alibaba shpërndan postën me anë të “njohjes së fytyrës”

Kushtrim Guraj

Telefonët iPhone 5G mund të arrijnë vitin e ardhshëm, me procesorët nga Qualcomm

Kushtrim Guraj