Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Dija & Daveti

HISTORIA NA MËSON

Muslim Shop

Kush e lexon historinë, zemrën e tij nuk e kaplon dëshpërimi asnjëherë, dhe gjatë leximit të historisë do të shohë se si njerëzit i kalonin ditët e dynjasë dhe si Allahu i ndryshonte gjërat.

Pasanikët varfëroheshin, të varfrit bëheshin pasanikë, të dobëtit e së djeshmes sot bëheshin të fortë, sundimtarët e së djeshmes, sot bëheshin shërbëtorë, gjykatësit gjykoheshin, fitimtarët humbnin, jeta vazhdonte, ngjarjet fare nuk ndaleshin, njerëzit i ndërronin karriget dhe pozitat, nuk kishte pikëllim në vazhdimësi e as gëzim të përhershëm.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DITËT E TESHRIKUT – DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

BAJRAMI – RREGULLA DHE DISPOZITA

Irfan Jahiu

DITA E ARAFATIT- DISPOZITA DHE DOBI

Irfan Jahiu

IBADETET E MUAJIT DHUL HIXHE

Irfan Jahiu

KURBANI -DISPOZITA DHE RREGULLA  

Irfan Jahiu

VEPRA TË MIRA ME RASTIN E DHJETË DITËVE TË DHULHIXHES

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MUAJI DHULKADE -RREGULLA DHE DOBI

Irfan Jahiu

AGJËRIMI I GJASHTË DITËVE TË SHEVALIT – RREGULLA DHE DOBI

Kushtrim Guraj