Rtv Pendimi
Vip Well
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Hoxhallaret

Hoxhë Abdurrahman Bejtullahu

Muslim Shop

lindur në Gjakovë me datën 26.05.1982. Shkollën fillore e kreu në Zekeria Rexha” e më pas vazhdoi shkollën e mesmeAlaudin në Prishtinë. Gjatë kohës sa ishte medresant, përkatësisht gjatë pushimeve  me ndihmën e Bashkësisë Islame tëGjakovës, filloi të merr (fitojë) përvojë nëpër xhamia të qytetit tëGjakovës me mbajtjen e hutbeve dhe mësim-besimit. Më pas nëvitin 2000 shkoi në Kairo për të mësuar gjuhën arabe, kurse njëvit më vonë, filloi studimet islame në Universitetin e Medinës – dega  e Sheriatit, të cilin e përfundoi me sukses. Hoxha prej 2006 ka qenë si davetxhi në Skandinavi e më shumë në Skane te Suedisë. Tash për momentin punon si imam në xhaminë e “Qylit” apo siç njihet ndryshe “Xhamia me dy minare”.Hoxha është i njohur me aktivitete të ndryshme fetare siç jane tribunat, kurset, ligjëratat, e në vecanti njihet si organiztor për piknike te ndryshm me të rinjtë.Hoxha njëherit është ai i cili kujdeset per realizimin e kuizit“Testoni njohuritë e juaja për Islam” në Radio Pendimi që nga viti 2008.

Kontakt : Tel: 0038 649 151 150

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj