Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Good life Restaurant
Hoxhallaret

Hoxhë Alaudin Abazi

Muslim Shop

Hoxha jonë Alaudin Abazi u lind në fshatin Azizije (ish Milloshevë) të komunës së Kastriotit. Pasi e përfundoi shkollën fillore në fshat, morri rrugën drejt medresesë ‘Alaudin’ në Prishtinë për ta vazhduar shkollimin e mesëm të cilin e përfundoi në vitin 1995. Më pas i vazhdoi studimet në institutin e gjuhës në Universitetin Imam Muhamed Bin Saud El Islamije në Rijad dhe më pas në fakultetin e Sheriatit po në të njejtin universitet, në kryeqytetin e Arabisë Saudite.

Hoxha aktualisht punon si Imam në fshatin e lindjes dhe është në përfundim e sipër të studimeve postdiplomike në Universitetin ‘Jinan’ në Liban. Ai poashtu shquhet për përgjigjet e tij të thukta të cilat ua jep lexuesve të web-faqes www.klubikulturor.com

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj