Rtv Pendimi
Vip Well
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Hoxhallaret

Hoxhë Bedri Lika

Muslim Shop

 Bedri Lika lindi në Shkup 21/02/1980

 Shkollen fillore kam kry ne shkup viti 1995, pastaj shkollen e mesme ne medresen Isa Beu 1998/99, pastaj nje vite kam qen ne egjipt dhe deshti Allahu ne vitin 2001/2002 u pranova ne medine ne fakultetin e sheriatit ne universitetin islamik dhe ne 2006/2007 mbarova fakultetin, specializimin ne degen e filozofis kam kry ne universitetin shtetror te tetoves, dy vite kam punu si eduketor ne medresen isa beu dhe momentalisht jam si hatib-ligjerues ne xhamin fet-ha efendi ne lagjen e butel 2 Shkup perkthime te librave nuk kam por kam disa recenzime.
 

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj