Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Hoxhallaret

Hoxhë Mr. Edib Abazi

Muslim Shop
Edib Abazi lindur në Prizren më 31.03.1982
Medresenë e mesme e kreu në Prizren,pas medresesë vazhdoi studimet në Jordan dega e sheriatit.
Pas përfundimit fakultetit ka vazhduar magjistraturën po ashtu në Jordan,ku në fund të 2008 ka magjistruar në shkencën e fikhut dhe bazave të tija.
Që nga viti 2010 është imam në xhamin e bamirsave në Prizren.
email : edibabazi@hotmail.com
 
Tel: 0037745/472/337
 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj