Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Hoxhallaret

Hoxhë:Ejup Pantina

Muslim Shop

Ejup Pantina i lindur në Gllarev komuna e Klines më 30.03.1986 shkollen fillore e kreu ne fshat pastaj Medresenë e mesme e kreu në Prishtin,pas medresesë vazhdoi studimet në Jemen dega Edukata Islame.
ne vitin 2010 ka diplomu Hoxha aktualisht punon si Imam në fshatin e lindjes

Tel 044 905690

 

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj