Rtv Pendimi
auto lider
Vip Well
Samet Tours
Good life Restaurant
Hoxhallaret

Hoxhë Genc Plumbi

Muslim Shop

Genc Musa Plumbi, lindi më 28 Nentor 1976 në Tiranë. Shkollën fillore dhe atë 8-vjeçare e mbaroi në Tiranë. Nga viti 1992-1994 vazhdoi mesimin në shkollen “El-Furkan” në Damask, Siri.

Nga viti 1994-1996 punoi si thirrës dhe përkthyes pranë shoqatës saudite “Wamy” në qytezën Poliçan, në jug të Shqipërisë.

Ne vitet 1996-1998 vazhdoi studimet në Institutin e Gjuhes Arabe në Universitetin Islamik “El-Imam Muhamed bin Saud” në Rijad me rezultate shumë të mira dhe më pas vazhdoi studimet universitare në Fakultetin e Sheriatit, dega e Ekonimisë Islame dhe Shkencave te Manaxhimit nga viti 1998-2002. Më pas punoi si përgjegjes i sektorit të jetimëve pranë shoqatës “Ringjallja e trashëgimisë islame” nga viti 2002 deri 2005 dhe ka kontribuar si anëtar i redaksisë së revistës AlbIslam. Mbanë mësime të rregullta në disa nga xhamitë e Tiranës. Ai eshte perkthyesi i shume librave ne gjuhen shqipe, si “Kitab Et-Teuhid”, “Sëmundja dhe Ilaçi” “Gjuetia e meditimeve”,”Kamata, lufta me Allahun” etj.

Momentalisht kryen detyren e Drejtorit Ekzekutiv prane Lidhjes se Hoxhallareve te Shqiperise.

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj