Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Hoxhallaret

Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri

Muslim Shop
Biografia
Hoxhë Hfz. Lulzim Susuri – PrizrenPërshkrim i shkurtër:Lulzim Susuri: Është hoxhë me prejardhje nga Kosova.

Ka lindur në Zhur-k.k. Prizrenit me datën -1979. Shkollën fillore e kreu në fshat kurse medresenë e mesme “Alaudin” në Prizren në vitin 1998. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik në Medinë – Dega e Hadithit në vitin 2005. Gjatë shkollës së mesme ishte iniciator i themelimit të bibliotekës së kësaj shkolle dhe të revistës së saj “BESIMI” që vazhdon të botohet edhe sot si dhe ishte kryetar i nxënësve të kësaj shkolle. Ai shquhet për aktivitetin e tij të palodhshëm në sferën e davetit me të gjitha format e mundshme por, më se tepërmi përmes ligjëratave dhe shkrimeve ku dhe ka një rubrikë të posaçme rreth hadithit në revistën e njohur: “Albislam”. Është autor i disa librave dhe disa të tjerave të përkthyera.
Është e njohur faqja www.EhliHadithi.com të cilën e mirëmban hoxha i nderuar me shkrimet e tij rreth hadithit.

Si dhe është nga këshilltarët kryesor të Iniciativës së njohur “Islami, Feja e Vërtetë”

 
Kontakt:
http://www.facebook.com/HoxheLulzimSusuri
Tel: 0037744279842
 [wpdm_category id=lulzim-susuri]

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj