Rtv Pendimi
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Hoxhallaret

Hoxhë Ismail Bardhoshi

Muslim Shop

Hoxhë Ismail Bardhoshi u lind më 1 tetor të vitit 1977 në Librazhd, pjesë e prefekturës së Elbasanit. Shkollën fillore e përfundoi në vendlindje, kurse për dallim prej kolegëve të tij, studimet në botën arabe i filloi shumë herët duke marrë rrugën për Damask të Sirisë për t`a përfunduar shkollën e mesme. Pas përfundimit të shkollimit të mesëm, vazhdoi studimet e tij në degën e sheriatit në Universitetin Islamik `Muhamed ibn Saud` në Rijad, Arabi Saudite.
Edhe pse pati mundësi ti vazhdojë studimet postdiplomike në Arabinë Saudite, ai u kthye në vendlindje për t`i ftuar njerëzit në fenë e Zotit dhe për t`ua mësuar atyre atë dituri që kishte marrë për kohë të gjatë.

Ai aktualisht jeton dhe vepron në Tiranë e poashtu mban ligjerata të rregullta në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Njëkohësisht, hoxha vazhdon studimet posdiplomike në Kajro në Universitetin e Hapur Amerikan.

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj