Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Good life Restaurant
Hoxhallaret

Hoxhë Kushtrim Kelmendi

Muslim Shop

Kushtrim Kelmendi  i lindur me 02.07.1977 ne Peje. Shkollen fillore ka perfundu ne qytetin e lindjes. Ne vitin 1992 eshte regjistru ne Alaudin ne Prishtin dhe 1996 e perfundu te mesmen Ka qen pjesmares ne Uçka dhe ka perfundu fakulltetin ne Medine dega Hadithit ne 2005 Tash punon si imam ne xhamin haxhi ibrahim devolli- peje

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj