Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
Hoxhallaret

Hoxhë Llukman Hoxha

Muslim Shop

Llokman Hetem Hoxha Lindur 1980 Shkup, deri në moshën 6 vjeçare jetoi në Shkup, pastaj me prindërit u shpërngul në Prishtinë ku kreu shkollën fillore. Që në moshën 10 vjeçare filloi mësimin e shkronjave të Kuranit te hoxha Jahir ef, Beqiri ku edhe bëri hatmen e parë, gjatë kësaj periudhe iu shtua dëshira për të vazhduar mësimet në lëmin e fesë islame dhe zgjodhi Medresenë Alaudin për shkollim të mesëm. Sapo diplomoi nga medreseja në vitin 2008 u pranua në universitetin islamik të Medinës dhe pas mbarimit te kursit te gjuhës arabe vijoi studimet pranë fakultetit të sheriatit. Me të diplomuar në fakultet vazhdoi edhe diplomën e lartë në gjykatë dhe politikë të sheriatit në të njëjtin universitet: Në vitin 2005 u kthye ne atdhe por jo për te qëndruar gjatë , menjëherë në vitin 2006 u regjistrua në universitetin e Sharikas ne emiratet e bashkuara arabe për të vazhduar studimet master ku diplomoi në fakultetin e sheriatit me temë rreth transaksioneve bankare islame. Gjate qëndrimit EBA ndoqi një mori kursesh dhe trajnimesh dhe u pajis me certifikata të ndryshme në fushën e bankimit islam, si dhe bëri praktike në një nga bankat islame në EBA. Tani nga viti 2012 ai jeton dhe vepron në Kosove ka disa aktivitete të ndryshme; derse, ligjërata konsulenca, etj si dhe është njëri nga hoxhallarët përgjegjës për Fetva në kanalin televiziv Peace tv Shqip..

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj