Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
auto lider
Hoxhallaret

Hoxhë Llukman Neziri

Muslim Shop

Hoxha i nderuar Llukman Neziri është i njohur për sherimin e njërzve nga sëmundjet e ndryshme Psiqike. Rukje sherimin më Kur´an dhe Sunnet . Hoxha i nderuar më nuk gjendet në Kosovë, po inshallah ai do të jetë me vendbanim të përhershëm në Kumanovë të Maqedonisë.

Kontaktoni hoxhën në Telefon .

00389 70 468 958

 

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj