Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Hoxhallaret

Hoxhë : Muhamed Dërmaku

Muslim Shop

Muhamed Dërmaku: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova nga një familje me traditë fetare. Tre vite e para i kreu në Institutin El Fet-h në Damask ku më pas e vazhdoi vitin e katërt në Universitetin e Az-harit në të cili edhe u diplomua në degën e Sheriatit. Është i shquar me afërsinë, mprehtësinë dhe dijen e tij. Njëherazi është ndër thirrësit e mirënjohur në Kosovë. Aktivitetin e tij e ushtron me organizatën Wakf në Prishtinë si dhe është një ndër anëtarët e Kuvendit të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Burimi: IslamHouse.com Shqip

www.IslamiFejaeVertete.com

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj