Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Vip Well
Samet Tours
Hoxhallaret

Hoxhë Rexhep Lushta

Muslim Shop

Emri: Rexhep Lushta Datelindja: 18.08.1971 Vendlindja: Mitrovice Shteti: Kosove

Shkollimi : Medreseja e Mesme “ Alauddin” Prishtine 1990 Fakulteti I Sheriatit – Univeristeti I Medines 1998 Pervoja e punes: Kryeimam I Bashkesise ISlame Mitrovice qe nga viti 1999 Angazhimet profesionale: Jam perkthyes I disa broshurave nga gjuha arabe: si p.sh: Mburoja e Muslimanit, sqarim I fjales La Ilahe Il-lallah, I derguari a.s dhe Namazi, si dhe jam autor I librit : Si ta kryej Haxhin, si dhe kam te botuara shume tema ne revisten Dituria islame………. Poashtu kam perfunduar edhe shume trajnime profesionale si: metodat e thirrjes, metodologjia e mesimit te gjuhes arabe, rruget e te mesuarit te Kur’anit te madherishem, etj…. Gjuhet: Arabe, Shqipe, Kroate, Boshnjake, MAqedone….si dhe qendroj mire me gjuhen Angleze… Pervojat e tjera: jam I angazhuar edhe ne shoqerin Civile ne Kosvoes qe nga pas lufta, kam marr pjese ne shume semianre dhe trajnime me karakter kombetar dhe nderkombetar, Jam trajner I certifikuar edhe ne keto lami: “Menaxhim Konflikti”, Ngritja e resurseve Njerezore”, Ndertimi Paqes etj….. Gjithashtu kam fituar edhe çmimin Amabasaor per paqe per vitin 2011,…..Është Martuar dhe kam 4 femij.

 

Të ngjajshme

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

Nicolas Blancho

Kushtrim Guraj