Rtv Pendimi
Hoxhallaret

Hoxhë Valdet Kamberi

Valdet Kamberi
17.03 .1980- i lindur ne Vranje

Fshati: Corrotice, Komuna: Presheve.

Shkollen fillore e kam perfunduar ne fshat, te mesmen ne Medresen Alaudin ne Prishtine ne vitin 94-98.
Fakultetin e kam mbaruar ne kryeqytetin e Arabise Saudite -Rijad 2006-2007 drejtimi Fikh we usuluhu.

Momentalishte punoje si mesues i lendes se Ilmudinit ne shkollen e fshatit ” Dituri” cikli i ulte.
Jam drejtor i shotes qytetare ” Thirrja” ne Presheve.
Mban derse te ndryshme cdo te shtune ne lokalet e shoqates, ndersa te henen, te merkuren dhe te xhuman kur te kuranit per te rritur dhe femij.Ështi i martuar dhe ka 2 femij.

 

Të ngjajshme

Në moshën 76 vjeçare, ka ndërruar jetë imami i shquar Asllan ef. Murati nga Mitrovica.

Hevzi Hasani

Hoxhë Muhidin Ahmeti

Kushtrim Guraj

Hoxhë Osman Abazi

Kushtrim Guraj

Halil Kastrati

Kushtrim Guraj

Prof. Dr. Musa Musai

Kushtrim Guraj

Elvis Naçi

Kushtrim Guraj

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Kushtrim Guraj

Muderris Rexhep Ismaili, me rastin e 145 vjetorit të lindjës dhe 60 vjetorit të vdekjës

Kushtrim Guraj

Sali Ibraimi

Kushtrim Guraj

* Nëse radiot nuk funksionojnë, Kliko KËTU