Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Shëndetësi

Këshilla për higjienën

Muslim Shop

Higjiena është gjëja kryesore për një shëndet sa më të mirë, nëse nuk kemi një higjienë të pastër atëherë trupi jonë do të marrë infeksione te ndryshme.

Gjërat kryesore që duhet mirëmbajtur për një higjienë sa më të pastër janë: duart, dhembët, flokët dhe fytyra.

Duart janë më kryesoret, pasi që përmes tyre ne e marrim ushqimin dhe çdo papastri që ndodhet në to vazhdon në stomak, pas çdo pune duart duhet të pastrohen me detergjent.

Po ashtu edhe dhëmbët kanë të njëjtën rendësi, së paku dy herë duhet të pastrohen.

Në anën tjetër edhe flokët dhe fytyra kërkon kujdes të veçantë, pasi që bëjnë pjesë në higjienën personale dhe shëndeti ynë është i lidhur edhe me këto pjesë.

Të ngjajshme

A mundë të ju ndihmoj meditimin, në orar të punës?

Kushtrim Guraj

Boronicat reduktojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës

Kushtrim Guraj

Duhani, dy herë i dëmshëm

Kushtrim Guraj

Fillon Java e Shëndetësisë Kosovë-Turqi 2019

Kushtrim Guraj

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Turqia synon rekordin Guinness në transplantin e mëlçisë

Kushtrim Guraj

Përfitimet e mahnitshme të ujit , sa ujë duhet të pini në ditë?

Kushtrim Guraj

Rreth 90 për qind e njerëzve nuk e dinë sa shumë pemë e perime duhet të konsumojnë

Kushtrim Guraj

SËMUNDJET E GJËNDRËS TIROIDE

Kushtrim Guraj