Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Muslim Shop

Gruaja thotë: “Pasi kaluan 18 vjet martesë me burrin dhe brenda gjithë kësaj periudhe gatimi të ushqimit për familjen, në fund e përgatita darkën më të keqe të jetës sime.
Mishi ishte djegur, perimet nuk ishin zier mirë, sallata kishte shumë kripë, kurse burri im, gjatë tërë kohës së ngrënies së ushqimit mbeti i heshtur. Mirëpo, para se të filloja t’i pastroja enët m’u afrua dhe më përqafoi, e i thashë pse ky përqafim?!” U përgjigj: “Ushqimi yt sonte ishte sikurse ushqimi i nuses së re dhe e pashë të arsyeshme që të sillem me ty sikurse me nusen e re.”
[Kjo është dashuri]
Një ditë prej ditëve, vendosën i tërë fshati të dalin e ta falin namazin e shiut, e u tubuan të gjithë për namaz, kurse njëri prej tyre me vete kishte marrë një çadër.
[Kjo është bindje]
Fëmija njëvjeçar, kur e ngrisin lart kah qielli qeshet, sepse e di se do ta presin dhe nuk do ta lënë të bjerë në tokë.
[Kjo është pafajësi]
Për çdo natë përgatitemi për gjumë dhe nuk jemi të sigurt se a do të zgjohemi nga shtrati në mëngjes dhe prapë vazhdojmë të planifikojmë gjëra për ditët që vijnë.
[Kjo është shpresë]
Buzëqesh!
Çdo person që e takon ka brenga të shumta.
Mos mendo për atë që nuk e posedon e ta humbësh atë që e posedon.
[Kjo është jeta]

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu