Rtv Pendimi
auto lider
Vip Well
Samet Tours
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Muslim Shop

Brenda nesh, çdonjëri nga ne është fëmijë i vogël.
Ky fëmijë i vogël na stimulon që ta praktikojmë jetën me brenga, me buzëqeshje, me gëzim dhe me çmenduri.
Edhe përskaj çdo vështirësie, çdo plage dhe çdo dhimbjeje, kini kujdes nga vrasja e shpirtit fëmijëror në brendësinë tuaj.
Pa të nuk do të mundeni ta praktikoni jetën përsëri.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj