Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
Vip Well
auto lider
Të ndryshme

Kjo është fitorja më e madhe!

Muslim Shop

Fitorja më e madhe që mund ta arrijë besimtari është që ta shpëtoj vetën dhe familjen e tij nga zjarri i xhehenemit.
Allahu i madhëruar thotë: “E kush shmanget zjarrit (të xhehenemit) dhe futet në xhenet ai ka fituar (ka shpëtuar)”. Al-Imran, 185.

Allahu na bëftë prej tyre!

Hoxhë Fadil Musliu.

Të ngjajshme

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj