Rtv Pendimi
Vip Well
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Probleme shpirtërore & shoqërore

KJO ËSHTË JETA

Muslim Shop

Kjo është jeta: “deshe” apo “refuzove”!
Nuk do të shërohesh pa ndier dhimbje.
Nuk do të mësosh pa gabuar.
Nuk do të korrsh sukses pa dështuar.
Nuk do të dashurosh pa humbur.
Nuk mbetet gjë përgjithmonë.
Shprehje së cilës i besojmë fort, por prapë më së shumti dhimbjet na vijnë nga përfundimet.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Kushtrim Guraj

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Kushtrim Guraj