Rtv Pendimi
Samet Tours
Vip Well
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Muslim Shop

Kur sëmuret ai që e duam themi “sprovë”, kurse kur sëmuret ai që nuk e duam themi “ndëshkim”.
Kur sprovohet ai që e duam themi “sprovohet për shkak se është i mirë”, kurse kur sprovohet ai që nuk e duam themi “sprovohet, sepse u ka bërë padrejtësi njerëzve”.
Ki kujdes nga ndarja e përcaktimeve të Allahut sipas “epshit tënd”!
Kush kapet për falënderimin e Allahut, e pasojnë atë mirësitë e Allahut.
Kush kapet për istigfarin, i hapen atij dyert e mbyllura, i shlyen gjynahet dhe i largohen brengat e dynjasë dhe të ahiretit, me lejen e Allahut, prandaj shpeshtojeni thënien e tij.
Ne, të gjithë kemi të meta dhe po të mos ishte petku i Allahut i quajtur “mbulesë”, qafat tona do të mbeteshin gjithmonë të ulura nga turpi i madh.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj

JI GJITHMONË ME ALLAHUN

Kushtrim Guraj

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI

Kushtrim Guraj

A KE DËGJUAR PËR KËTO PESË GJËRA?

Kushtrim Guraj

MOS I MBYLL DYERT E ZEMRËS SATE

Kushtrim Guraj

TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON

Kushtrim Guraj

KUJDES SE ÇFARË PO NDODH PËRRETH TEJE

Kushtrim Guraj

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Kushtrim Guraj