Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

KUJDES SE KUJT PO IA DHURON GJËRAT MË TË SHTRENJTA

Muslim Shop

Mos ia dhuro zemrën atij që zemër nuk ka,
sepse ai përfundimisht do të të nënçmojë.
Mos ia dhuro fjalët e tua atij që lexim nuk di,
sepse pa asnjë dyshim ai do të të keqkuptojë.
Mos ia dhuro zërin tënd atij që nuk dëgjon,
sepse nuk do të të përgjigjet, përveçse jehona e zërit tënd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu