Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Muslim Shop

Nuk është e metë që njerëzit të flasin kundër teje, por e metë është që ti të ndikohesh nga fjalët e tyre.
Nuk është e metë që ta keqkuptosh mendimin e tjetrit, por e metë është të kesh mendim të keq për të.
Nuk është e metë të shohësh lot në sytë e një të brengosuri, por e metë është që mos t’ia fshish ata, qoftë ajo edhe me një buzëqeshje.
Nuk është e metë që ndokush të vijë te ti dhe të kërkojë ta këshillosh, por e metë është që ta refuzosh.
Nuk është e metë të ndiesh dhimbje nga plaga, por e metë është që ajo dhimbje të zgjasë.
Nuk është e metë të pësosh humbje, por e metë është të dorëzohesh.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu