Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Mirësjellja - Edukata fetare

ME TË HOLLA NUK BLIHET ÇDO GJË

Muslim Shop

Me të holla e ke mundësinë të blesh:
Vendbanim, por jo edhe shtëpi.
Pozitë, por jo edhe respekt.
Krevat, por jo edhe gjumë.
Libër, por jo edhe kuptim.
Ilaç, por jo edhe shërim.
Prandaj, mos të të mashtrojë pasuria e ta harrosh Atë që të furnizoi me pasuri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu