Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

MËSOJI KËTO PESË RREGULLA

Muslim Shop
  1. Kush lë diçka për hir të Allahut, Allahu do t’ia zëvendësojë atë me diçka më të mirë.
  2. Bëhu për Allahun ashtu siç do Ai dhe Ai do të bëhet për ty më shumë seç do ti.
  3. Ju e urreni një gjë, mirëpo ajo është më e mirë për ju.
  4. Bëhu më i sigurt për atë që është në dorën e Allahut, sesa atë që është në dorën tënde.
  5. Kush e bën që preokupimi i tij të jetë Allahu, Allahu ia largon çdo preokupim tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Kushtrim Guraj

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Kushtrim Guraj