Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

MËSOJI KËTO TRI GJËRA

Muslim Shop

Gjithmonë rikujtoji tri gjëra: Të duash, të sakrifikosh dhe të falësh.
Ki kujdes nga tri të tjera: Të tradhtosh, të mashtrosh dhe të lëndosh.
Mos jeto me tre njerëz: Tradhtarin, injorantin dhe mendjemadhin.
Njerëzve dhurojua tri gjëra: Dashurinë, fjalën e mirë dhe korrektësinë.
Dhe kur e do një njeri, hulumto në të tri gjëra: Sinqeritetin, ndershmërinë dhe besnikërinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj