Rtv Pendimi
Samet Tours
Good life Restaurant
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Muslim Shop

Dy gjëra e dëmtojnë njeriun: preokupimi me të kaluarën dhe preokupimi me të tjerët.
Zgjidhja e vetme për problemet psikike është të mos rrish i vetëm dhe të jesh i paaftë. Mos ua sqaro njerëzve problemet e tua, fjalët e tyre si e ke gjendjen, është thjesht përshëndetje e jo pyetje.
Nuk ekziston njeri i brengosur, mirëpo ekzistojnë mendime që shkaktojnë rënie shpirtërore dhe brengë. Nuk ekzistojnë mendime apo ide optimiste, por ekzistojnë njerëz optimistë, sepse ata e kanë vendosur të jenë të tillë.
Mos thuaj se nuk kam kohë të mjaftueshme, ngase të gjithë njerëzit e mëdhenj që i njeh historia i kishin si ti 24 orë në shërbim, e jo më tepër.
Nuk ka njeri që të t’i fshijë lotët, përveçse vetvetes dhe nuk ka njeri që të ta realizojë suksesin, përveçse pas Allahut, mendja jote.
Gjithmonë bëhu optimist për një sebep, se nëse je pesimist kjo nuk të të sjellë asnjë dobi dhe nuk ta ndryshon gjendjen tënde.
Karakteri yt është ajo më e shtrenjta që e posedon. Bëje atë të mirë, që shkruan, lexon dhe punon, që të jesh aktiv dhe produktiv.
Për këtë arsye, mos i jep asnjë krijese mundësi që ta ndryshojë atë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu