Rtv Pendimi
Good life Restaurant
auto lider
Samet Tours
Probleme shpirtërore & shoqërore

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Muslim Shop

Bëhu shëmbëlltyrë e mirë për të tjetrin.
Bëhu që çdokush kur të të shohë të shpresojë të jetë si ti.
Mos i fol tjetrit për besim, po bëje që besimin ta ndiejë prej dritës e cila përhapet nga fytyra jote.
Mos i fol tjetrit për akide (bindje), po bëje ta përqafojë atë me rrobat e tua.
Mos i fol tjetrit për adhurime, po bëje që ato t’i shohë nga ti para syve të tij.
Mos i fol tjetrit për moral, po bëje që atë ta dojë nga pamjet e moralit tënd.
Mos i fol tjetrit për të kapurit për fe, po bëje ta shijojë ëmbëlsinë e saj me pamjen tënde të të kapurit për fe.
Pra, ti bëhu fillimisht shembull për tjetrin, sepse njeriu nga natyrshmëria e tij, për ta pranuar një gjë, do që atë që e flet tjetri, ta shohë në veprat e tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË HAPAT PËR T’I REALIZUAR ËNDRRAT E TUA DREJT SUKSESIT

Irfan Jahiu

NUK MJAFTON

Irfan Jahiu

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

MJERË PËR NE NËSE NUK NDRYSHOJMË

Irfan Jahiu

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

LUMTURIA ËSHTË E THJESHTË, POR NE NUK DIMË SE SI TA GJEJMË

Irfan Jahiu

I ÇMENDUR ËSHTË AI QË MENDON SE NJERËZIT NUK FLASIN PËR TË

Irfan Jahiu

EMËRTIMET E DYNJASË DHE ATO TË AHIRETIT

Irfan Jahiu

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Irfan Jahiu