Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Ilaçe për zemrën / Rukja

MOS U FRIKËSO DHE MOS IK

Muslim Shop

Jeta është e stërmbushur me vështirësi, por ballafaqoji ato.
Kurse çdonjëri nga ne e ka dhimbjen e vet të veçantë.
Askush nuk e di sasinë e mundimeve të tua.
Askush nuk mund të të gjykojë për thellësinë e dhimbjeve të tua që të mundojnë.
Dhe ti nuk mundesh askujt t’ia bartësh ndjenjat të bashkëjetoni me to.
Nganjëherë ndodh që as vetes nuk mundesh t’ia pranosh një gjë të tillë.
Problemet që na mundojnë munden të të lidhin, të t’i ftohin ndjenjat, të të dehin dhe të të bëjnë të paaftë.
Mos u frikëso.
Mos ik.
Ballafaqoju me situatën.
Vetëm se ki besim se mund ta bësh një gjë të tillë.
Kur bën gabim, shëroje atë sa më shpejt që mundesh.
Kur ndien dhembje, shprehe ashtu si e ndien.
Kur ndodh një keqkuptim, diskutoje derisa të qartësohet në mendjet e të tjerëve.
Kur ndodh një problem, puno që ta zgjidhësh.
Koha më e mirë është tani.
Kurse personi i përshtatshëm je vetë ti.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Kushtrim Guraj

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Kushtrim Guraj

ME BUZËQESHJE I PËRFITON ZEMRAT

Kushtrim Guraj

PESË GJËRA QË DUHET T’I KUPTONI NË JETËN TUAJ

Kushtrim Guraj