Rtv Pendimi
auto lider
Samet Tours
Good life Restaurant
Emisionet

Një Ilahi për ty

Muslim Shop

Emisioni “Një ilahi për ty” mbahet çdo të hënë duke filluar nga ora 20.00 me moderator Hevzi Hasani.

Ky emisioni tanimë është i njohur tek ju, i cili ka startuar të mbahet që nga hapja e Radio Pendimit.

Në këtë emision në radhë të parë roli kryesor i takon dëgjuesve pasi ata mund të inkuadrohen drejt për se drejti përmes lidhjes telefonike dhe të bëjnë përshendetje apo ndonjë urim si dhe të kërkojnë ilahitë e tyre të preferuara, e poashtu dëgjuesit kanë mundësi të bëhen pjesë e emisionit edhe përmes mesazheve duke na shkruar në rubrikën Dërgo Mesazh.

Të ngjajshme

Emisioni “Oqeani i diturisë”

Kushtrim Guraj

Drita e së vërtetës – Hoxhë Fadil Musliu

Kushtrim Guraj

Të gjithë nga pak

Kushtrim Guraj

Ta njohim të vërtetën

Kushtrim Guraj

Garo edhe ti

Kushtrim Guraj

Rruga e ndriçuar

Kushtrim Guraj