Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Ilaçe për zemrën / Rukja

O BILAL, NGRITU DHE REHATONA ME NAMAZ!

Muslim Shop

Ekziston dallim mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar me të dhe mes atij që e fal namazin për t’u rehatuar nga ai.
I Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, i thoshte Bilalit: “O Bilal! Ngritu dhe na rehato me namaz.”
Kurse sot disa nga njerëzit thonë: “O imam, fale namazin të rehatohemi sa më shpejt nga ai.”
Nëse një ditë nga ditët të ngushtohen punët e dynjasë dhe nuk mund t’u dalësh ballë dhembjeve dhe mundimeve.
Nëse të kanë kapluar pikëllimi dhe mërzia dhe ndien se ke nevojë për ankesë dhe nuk e di kujt t’i ankohesh.
Rikujtoje se ke Zot, Mëshirues, i Cili i dëgjon ankesat e tua dhe u përgjigjet thirrjeve të tua.
Rikujtoje fjalën e të Dërguarit të Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të: “O Bilal! Ngritu dhe na rehato me namaz.”

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

PËR NJË JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Irfan Jahiu

SHTATË AJETET QË TA LEHTËSOJNË NGUSHTIMIN NË GJOKS

Irfan Jahiu

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Kushtrim Guraj

CILËS KATEGORI I TAKON?!

Kushtrim Guraj

ME BUZËQESHJE I PËRFITON ZEMRAT

Kushtrim Guraj