Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
Samet Tours
auto lider
Të ndryshme

O NJERI MOS HARRO!

Muslim Shop

O njeri mos harro, se sa të pasur në botën tjetër kanë shkuar, e pasurinë e tyre tjetër kush është duke e shfrytëzuar!
O njeri mos harro, se sa njerëz autoritativ në botën tjetër kanë kaluar, po atje askush nuk i njef dhe do të jenë të nënqmuar!
O njeri mos harro, se sa të lumtur për në botën tjetër kanë udhëtuar, e atje lumturinë kurrë s’kanë për ta përjetuar!
O njeri mos harro, se sa bashkëshortë vdekja i ka ndarë, e në botën tjetër kurrë më s’kanë për tu takuar!
O njeri mos harro…

Të ngjajshme

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj