Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Vip Well
auto lider
Samet Tours
Ilaçe për zemrën / Rukja Probleme shpirtërore & shoqërore

O ZOT, TY T’U DREJTOVA DHE M’U PËRGJIGJE

Muslim Shop

Zoti im, Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Unë po ndëshkohem dhe po ndiej dhembje.”

U përgjigje: “…mos e humbni shpresën në mëshirën e Allahut!…” (Ez-Zumer: 53)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Nuk e kam askënd, jam i mjerë.”

U përgjigje: “…Ne jemi më pranë tij se damari i qafës së vet.” (Kaf: 16)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “Mos më harro mua.”

U përgjigje: “Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime)…” (El-Bekare: 152)

Ty t’u drejtova dhe të thashë: “O Zot, më jep shpresë.”

U përgjigje: “Me të vërtetë, pas vështirësisë – vjen lehtësimi!” (El-Inshirah: 5)

Ty t’u drejtova dhe të thashë:  “O Zot, si t’i realizoj ëndrrat e mia?”

U përgjigje: “Lutmuni Mua, se do t’ju përgjigjem…” (Gafir: 60)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI NUK E DI, PËRDERISA NUK E RISHIKON VETEN

Irfan Jahiu

REALITETI I NJERËZVE GJATË FATKEQËSIVE

Irfan Jahiu

PËR T’I QETËSUAR SADOPAK ZEMRAT TONA TË PIKËLLUARA

Irfan Jahiu

KOHA NA BËRI TË NDRYSHOHEMI

Irfan Jahiu

NJERËZIT U SHËMBËLLEJNË SHENJAVE TË PIKËSIMIT

Irfan Jahiu

NËSE JE I TILLË, DIJE SE JE I MREKULLUESHËM

Irfan Jahiu

MOS E DETYRO ASKËND TË MBETET ME TY

Irfan Jahiu

LEXOJI PREJ MEJE ME VËMENDJE KËTO FJALË

Irfan Jahiu

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Kushtrim Guraj