Rtv Pendimi
auto lider
Good life Restaurant
Samet Tours
Lajme

Organizata humanitare ndërkombëtare Islamic Relief organizon iftar të përbashkët në Prishtinë

Muslim Shop

Sot më datë 13.05.2019 në hotel Emerald në Prishtinë, organizata humanitare ndërkombëtare e cila vepron tashmë dy dekada ‘Islamic Relief’ dega në Kosovë organizon iftar të përbashkët.
Krahas iftarit poashtu u mbajt edhe program i pasur i cili filloi me disa ajete kur-anone, pastaj vijoi me fjalim hyrës nga drejtori i Islamic Relief, më pas menaxherja Albulena Gashi ka prezantuar aktivitetet të cilat i kanë zhvilluar gjatë vitit 2018.
Gjatë këtij prezantimi kuptuam se kjo organizatë vepron në fusha të ndryshme si ate të edukimit,mjekësisë,bujqësisë,blegtorisë.

Islamic Relief ka departamentin e fëmijëve jetim e cila siguron nevojat thelbësore nga e cila sigurohen 300 fëmijë.
Vetëm gjatë vitit të kaluar për nder të Bajramit të Kurbanit ka shpërndarë ushqim në 16 komuna për 700 familje.
50 Familje kanë përfituar nga 35 pula në mënyrë që t’u ndihmojnë sadopak për nevojat thelbësore.
Në çdo fillim viti shkollorë rreth 450 nxënës pajisen me çanta dhe objekte shkollore.
Në këtë tryezë të madhe morren pjesë edhe personalitete të shquara si
Hoxhë Sedat Islami,
Hoxhë Sulltan Pajaziti,
Hoxhë Valdet Kamberi,
Ish Deputetja Labinotë Demi Murtezi, Ish ministri dr.Ferid Agani si dhe stafi i RTV Pendimi/ RTV Pendimi

Të ngjajshme

“Investimet në spitale janë për një mjekësi moderne në Kosovë”

Kushtrim Guraj

Rtv Pendimi ju uronë festën e Kurban Bajramit

Kushtrim Guraj

Indonezi, gruaja kurseu duke mbledhur mbeturina 26 vite për të udhëtuar në Haxh

Qëndrim Ibrahimi

Spanjë, shpëtohen 59 migrantë në Mesdhe

Kushtrim Guraj

Turqi, gjenden mbishkrime të lashta 883 vjet

Kushtrim Guraj

Studentët dhe nxënësit nga Shqipëria do të vizitojnë Turqinë

Kushtrim Guraj

Me karrocë drejt Haxhit: Rrëfimi i 34-vjeçarit nga Vushtrria, ëndrra e të cilit tanimë është realitet

Kushtrim Guraj

Edhe një doktore shkence i shtohet Kosovës

Hevzi Hasani

Turqia shpall vendimet e Këshillit të Lartë Ushtarak

Kushtrim Guraj