Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Të ndryshme

PËR NJË PATRIOTIZËM TË VËRTETË

Muslim Shop

Sa mirë do të ishte që gjithë euforinë patriotike që ne shqiptarët e kemi në suficit, ta përkthejmë në praktikë konkrete.
Nëse të jesh patriot dtth t’ia duash të mirën kombit tënd, atëherë kam një thirrje për të gjithë: TË BËHEMI SA MË PATRIOTË, duke mos bërë keq, duke mos vjedhur, gënjyer, tradhëtuar, keqpërdorur.
Të bëhemi patriotë duke shtuar intensitetin e besnikërisë, bamirësisë, solidaritetit, tolerancës, zemërgjerësisë, vetmohimit. Mu atëherë do të na ketë hije flamuri, festa, plisi, gëzimi dhe pretendimi se jemi dhe jemi.
Përndryshe, çdo gjë mbetet në nivelin e euforisë, mbetet patriotizëm i datave dhe eventeve, pa frymë dhe vlerë reale.
Suksese!

Shkruar nga hoxhë Ekrem Avdiu, përcjellë RTV Pendimi.

Të ngjajshme

Pija që vlen sa puna jote

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit – 59 Pjesë (Downloand)

Kushtrim Guraj

Ushqimet që preferohen gjatë ditëve të nxehta

Hevzi Hasani

Ndarësi i përpikt

Hevzi Hasani

Një urim më mungon !

Kushtrim Guraj

50 DOBI NGA NATA E KADRIT

Kushtrim Guraj

XHAMIA EBU HANIFE NJË BUKURI E VEÇANTË

Kushtrim Guraj

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj