Rtv Pendimi
Samet Tours
auto lider
Good life Restaurant
Mirësjellja - Edukata fetare

PËRSE JETON ME KOMPLEKSE?!

Muslim Shop

Je përmalluar për dikë, fol me të.
Do ta takosh dikë, thirre.
Do të jesh i kuptuar, qartësoje veten.
Posedon pyetje, pyet.
Nuk e do një gjë, tregoje.
E do një gjë fort, ruaje.
Do diçka, lodhu për hir të saj.
E do dikë për hir të Allahut, lajmëroje.
Askush nuk e di se çfarë ndodh në brendësinë e mendjes sate, dhe më së miri është, që të jesh i qartë sesa të kesh frikë t’i paraqesësh mendimet dhe ndjenjat e tua.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu

MË PYETËN DHE U PËRGJIGJA

Irfan Jahiu

CILËSITË E NAIVIT

Irfan Jahiu

KUPTIMI I DREJTË I KËRKIMIT TË FALJES

Kushtrim Guraj

KJO VLEN PËR TY

Kushtrim Guraj