Rtv Pendimi
Good life Restaurant
Samet Tours
auto lider
Mirësjellja - Edukata fetare

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Muslim Shop

Po më merr malli për fëmijërinë time.

Nuk dua t’i kuptoj shakat e të mëdhenjve.

E as t’i dëgjoj fjalët e atyre që përgojojnë.

E as nuk dua që situatat t’i komentoj, e as t’i analizoj.

E dua fëmijërinë time…

Me gjithë naivitetin, sinqeritetin, pafajësinë dhe gëzimin e saj, që janë të vërteta.

E dua atë që lind nga gjërat më të vogla, si: loja, ëmbëlsira etj.

Dua të gëzohem me një copë çokollatë.

Dua që të qeshi me sinqeritet, kur i dëgjoj shakatë.

Dua të qaj me zë të lartë, kur zemërohem.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Të ngjajshme

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHOSH

Irfan Jahiu

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Irfan Jahiu

DHJETË DITËT E DHULHIXHES 

Irfan Jahiu

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË

Irfan Jahiu

DISA VEPRA QË I SHLYEJNË MËKATET

Irfan Jahiu

E BUKUR ËSHTË DASHURIA, ATËHERË KUR E GJEN ATË QË E MERITON

Irfan Jahiu

E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË

Irfan Jahiu

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Irfan Jahiu

THYERJA E ZEMRËS ËSHTË MË E RËNDË SESA AJO E ESHTRAVE

Irfan Jahiu